marți, 10 noiembrie 2009

Musaca de cartofi cu carne tocata


Ingrediente:
- 800 g cartofi;
- 500 g carne tocata;
- 100 g cascaval;
- 1 ceapa mare;
- 2 catei usturoi;
- 2 rosii pasate;
- pasta de tomate, patrunjel, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata. Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul.
Intr-o tava se aseaza un rand de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aseaza ultimul rand de cartofi. Pe deasupra se rade cascaval, iar apoi se toarne pasta de tomate diluata cu apa. Se baga la cuptor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu